Diabetes info

Diabetes info

Info voor Diabetici

Een lage glycemic index (13) en een heerlijke smaak!
De pasta van Dreamfields heeft een 65% lagere glycemic index dan authentieke pasta. 
De glycemic index (GI) toont dit verschil door koolhydraten volgens hun effect te rangschikken, en hoe lang duurt om het niveau van de bloedglucose te beinvloeden.

Niet alle koolhydraten zijn gelijk aan elkaar.

De koolhydraten gedragen zich verschillend in onze organismen. De pasta van Dreamfields bevat lage GI koolhydraten die slechts kleine schommelingen in uw bloedglucose en insuline niveaus veroorzaken. Daarom kan het eten van pasta van Dreamfields de sleutel zijn voor het verminderen van uw risico op hartkwaal en diabetes, evenals het bereiken van duurzaam gewichtsverlies.

Het meten van de reactie van de bloedglucose.

De index Glycemic wordt gemeten op een schaal van 1 tot 100. Voedsel met een hoge „glycemic ladings“ splitsing snel tijdens spijsvertering, die hoge en snelle bloed-glucose reactie veroorzaakt. Het lage voedsel van de Index Glycemic splitst en geeft langzamer glucose aan de  bloedstroom vrij. De zuivere glucose heeft een GI classificatie van 100, en voedsel wordt hiermee vergeleken en gerangschikt.
Hoge GI – 70+
Matig -56 – 69
Lage GI – 0 – 55

Probeer het en zie zelf het effect!

Test uw eigen glycemic reactie thuis op Dreamfields. Vele mensen met diabetes vertellen ons dat zij opnieuw van pasta kunnen genieten omdat hun reactie van de bloedglucose veel lager is met Dreamfields. De resultaten variëren per persoon, dus probeer Dreamfields zelf en zie wat jouw glycemic resultaten tonen. Je zult zeker van de heerlijke volle pasta smaak houden.

Alle soorten zijn te bestellen bij: Low Carb Club

Heerlijk Low Carb eten met Dreamfields Pasta