Pasta soorten

Pasta soorten

De verschillende soorten pasta van Dreamfields
Dreamfields Elbows (Elleboogjes) 

De elleboogjes zijn de meest gangbare vorm voor macaroni maar ook goed te gebruiken in soepen en salades.
Het heeft een korte, gebogen vorm (vandaar de naam elleboogjes) Voeg heerlijke groenten en gehakt toe om veel verschillende pasta variaties te maken. 

dreamfields-pasta-elbows

Dreamfields Spaghetti

Dreamfields Pasta Spaghetti zijn lange, dunne slierten. Het is de populairste van alle pasta’s en is geschikt voor een grote verscheidenheid van schotels. De spaghetti kan met rode saus, als Spaghetti Marinara of met witte saus zoals Spaghetti Carbonara worden opgediend. Kijk op de website voor heerlijke koolhydraatarme sauzen waar je de Spaghetti mee af kan maken.

dreamfields-pasta-spaghetti

Dreamfields Penne Rigate

Dreamfields Pasta Penne Rigate is de naam voor buisvormige pasta. Penne neemt met zijn ribbels veel aroma van de ingrediënten waar het mee gemengd wordt op. Voor iedereen die van de volle smaak van pasta houdt. Te eten puur met wat roomboter of meng het met een mengeling van groenten en/of vlees. Bestrooi het met Parmezaanse kaas en je hebt een heerlijk gerecht.

dreamfields-pasta-penne-rigate

Dreamfields Linguine

Dreamfields Pasta Linguine betekent kleine tongen wat zijn vlakke, dunne vorm beschrijft. Een populaire linguineschotel is met schelpdieren, maar kan ook met pestosaus, tomatensaus of met kip worden gediend. Door de vlakke vorm ook zeer geschikt om als koolhydraatarme mie te gebruiken in bami gerechten.

dreamfields-pasta-linquine

Dreamfields Angel Hair

Dreamfields Pasta Angel Hair is een dunne variant van Spaghetti. Door de dunne vorm ook zeer geschikt om als koolhydraatarme noodles te gebruiken in wok gerechten. Of in kleine stukjes gebroken als Vermicelli in de soep.

dreamfields-pasta-angel-hair

Dreamfields Rotini

Dreamfields Pasta Rotini, spiraalvormige gedraaide deegwaren, is de populairste basis voor pasta salades, vooral die gemaakt worden met een olie en azijnvulling. De vrolijke kurketrekkervormen zijn makkelijk te mengen in elke pasta schotel.

dreamfields-pasta-rotini

Dreamfields Lasagna

Dreamfields Pasta Lasagna zijn pastabladen die laag om laag in gebakken schotels worden gebruikt. De Lasagna van Dreamfields heeft randen, speciaal gemaakt om de heerklijke aroma en smaak van sausen en ingrediënten te behouden. Het traditionele vlees en koolhydraatarme  tomatensaus gelaagd met ricotta en Parmezaanse kaas kazen is een van de populairste lasagna’s recepten. De vegetarische verscheidenheden  – gemaakt met spinazie en witte saus – is ook een heerlijke optie.

dreamfields-pasta-lasagna

Voedingswaarden alle soorten per portie van 56 g (ongekookt)
Calorien 190
Cholesterol 0 mg
Natrium 15 mg
Totale Koolhydraten 36 g
Vezels 5 g
Suikers 1 g
Eiwit 7 g

Ingrediënten: Verrijkt Griesmeel [Griesmeel, IJzer (ferrosulfaat), en B-vitamines (niacine, thiamine, mononitrate, riboflavine, foliumzuur)], Inuline (plantaardige vezels), tarwegluten, (plantaardig eiwit), Xanthaangom, (plantaardige vezels), Pectine (fruitvezels), kaliumchloride.

Alle soorten zijn te bestellen bij: Low Carb Club

Heerlijk Low Carb eten met Dreamfields Pasta